Bírják a szitkokat a trafikosok

Desktop
(fotó: ittlakunk.hu)

Nemzeti Dohányboltok eladóit kérdeztük arról, hogy ők hogy látják a helyzetet, szerintük milyen most a dolog fogadtatása, mennyire fogadták el szerintük a vevők a rendszert. Találomra mentünk be három trafikba, ebből kettőben készségesen válaszoltak, de a harmadik helyen nem akartak erről beszélni. 

A vélemények, tapasztalatok egybehangzók abban, hogy a vevőkör egyre kevésbé idegenkedik a Nemzeti Dohányboltoktól, bár nem is nagyon van választásuk: máshol nem tudnak cigit/dohányt venni, ha kell nekik, itt veszik meg, és kész. Az más kérdés, hogy a rendszer - ami valljuk be, tényleg lehet, hogy nem tartalmaz minden problémára tökéletes megoldást - miatti elégedetlenség az eladókat éri a vevők részéről, nem egy kuncsaft volt, aki rájuk kiabált kígyót-békát. Ezt amúgy többségük megszokta, hiszen sokan korábban például a vendéglátásban dolgoztak, ahol szintén ők találkoztak a vevőkkel, nem a "főnök", így azért tudják kezelni ezeket a helyzeteket. 

Az, hogy a gyerekeket kint kell hagyni a bolt előtt, általános probléma, ezért több vevő is ágált már, de nem volt még olyan szituáció, amit ne tudtak volna megoldani. Azt mondták, hogy szeretik ezt a munkát, és igazából tényleg kedvesek a vevőkkel. A kerületi trafikok lisáját pedig itt megtalálod.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek