Piacok vasárnapja az Erzsébet téren

Desktop

Szeptember 15-én, vasárnap, a nagy érdeklődésre való tekintettel idén másodszor is lesz "piacok napja", az Erzsébet tér egy hatalmas közösségi piaccá változik. A rendezvényt a Hello Piac és a Nem Adom Fel szervezi.

Design, vintage, antik, retró, egyedi, kézműves - ruhák, tárgyak, kiegészítők, ékszerek, ajándékok, kincsek... egy különleges nap, amikor több piacról egyszerre egy helyen kínálják az árusok a portékáikat hatalmas választékban.

A rendezvény GYEREK, CSALÁD és KUTYABARÁT! :) A belépés INGYENES!

A "piacok napja" a fogyatékossággal élő emberek által készített magas színvonalú termékek népszerűsítése, szeretnénk beintegrálni kínálatukat a sikeres piacok hasonló termékei közé, mert ugyanolyan értéket és minőséget képviselnek, de mégsem kapják meg azt a teret és figyelmet, amelyre méltóak lennének.

A nap folyamán adománygyűjtés is lesz, a Nem Adom Fel Alapítvány által üzemeltetett Nemadomfel házak (Pánd, Szendrőlád, Martonyi) gyermekeinek.
A szeptemberi iskolakezdésre való tekintettel, írószereket, füzeteket, színezőket, kreatív/kézműves kellékeket, alapvető tisztálkodási szereket/csomagokat várnak. Az adományokat a Nem Adom Fel Alapítvány standjánál lesz lehetőség leadni. (Fröccs Terasszal szembeni sétányon fogjátok megtalálni.)

További programok:

  • SMINKTANÁCSADÁS AZ AVON-nal – nagy örömünkre csatlakoztak a rendezvényünkhöz nemcsak ingyenes sminktanácsadást tartanak, hanem adományt is gyűjtöttek, nagy mennyiségű tisztasági csomagot ajánlottak fel a Nemadomfel Házak gyermekeinek.
  • ÁLLATSIMOGATÓ – az Állatrendőrség Alapítvány részvételével. A helyszínen lesz lehetőség kutyusok és cicusok simogatására.
  • VÉRADÁS – a Magyar Vöröskereszt 11-16 óráig várja az önkéntes véradókat. A helyszínt a Fröccs Terasz biztosítja.
  • GYEREKPROGRAM – csatlakozott kezdeményezésünkhöz az Egyszülős Központ is, egész nap várja a gyermekeket izgalmas játékokkal, foglalkozásokkal, arcfestéssel, illetve a szülőket is, ha bármilyen tanácsra van szükségük.
  • ÖKO-SAROK – fontos számunkra a környezettudatos, fenntarthatóbb, csomagolásmentes életmód. A Kiskert Piac meet up programjával csatlakozott rendezvényünkhöz (az Akváriumban).
  • ÉTEL, ITAL – kávéval, frissítőkkel, finom falatokkal a Nem Adom Fel Kávézó standjánál várnak mindenkit sok szeretettel
  • ZENE, ZENE, ZENE! – Délután a fesztiválhangulatot a BRASS TIME zenekar fogja megteremteni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?