Kiürítik a Vörösmarty teret és a környékét is, bombát találtak felújítás közben

Oszd meg másokkal!

Desktop

Hétfő délután, három óra: kiürítik a Vörösmarty teret - és a környékbeli házakat irodákat is, mert bombát találtak a tér felújítását végző munkások. 

És a legfrissebb: A Magyar Honvédség tűzszerész ezredének kommunikációs tisztje elmondta az MTI-nek, hogy  100 kilós szovjet gyártmányú második világháborús bombából sikeresen kiszerelték a gyújtószerkezetet. A hatástalanított robbanóeszközt a Magyar Honvédség központi gyűjtőhelyére szállítják későbbi megsemmisítésre.

A közlekedési korlátozásokat este hét tájban feloldották.

15:35

Lezárták a József Attila utca – Bécsi utca – Petőfi Sándor utca – Március 15.tér – Apáczai Csere János utca által határolt területet, mert tűzszerészek dolgoznak. Az M1-es metró helyett pótlóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és az Oktogon között.

A 15-ös és a 115-ös autóbusz terelve közlekedik a Boráros tér felé nem érinti a Vigadó tér és a Petőfi tér megállót, a Gyöngyösi utca illetve az Árpád híd felé pedig nem érinti a Szervita tér megállót.

Második világháborús bombát találtak, a tér Gerbeaud felőli oldalán, ezért aztán a kisföldalatti sem jár, csak az Oktogonig, onnan a Deákig pótlóbusszal lehet közlekedni.

A környék épületeinek kiürítése folyamatban van, ezen a térképen látod az érintett területet.

Az önkormányzat a kiürítés idejére a lakosság számára befogadóhelyet jelölt ki a Polgármesteri Hivatal nagytermében.

 

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek