Déli-Belváros: kész vannak a közművek, jön a burkolás

Oszd meg másokkal!

Desktop

Készen vannak a közmű-munkákkal a Szép utca, a Reáltanoda utca, a Magyar utca és a Ferenczy István utca területén. 

Május 28-tól, azaz hétfőtől a "Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem"  a burkolatokkal, forgalomtechnikai elemekkel, úttartozékokkal (szegélyek, parkolásgátló elemek, hulladékgyűjtők) folytatódik. A felszíni vízelvezetés korszerűsítésével együtt a közművek felszíni elemei, a víznyelők, fedlapok és tűzcsapok szintbehelyezésre, felújításra illetve cserére kerülnek.

Kicsit részletesebb leírást a kerület oldalán találtok, ha pedig kérdésetek lenne, Tóth Sándornak, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjének tehetitek fel őket, a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a fejlesztes@blvf.hu e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen. 

Fontos! A kinagyítható térképet, az ideiglenes forgalmi renddel, parkolóhelyekkel itt találjátok, akár ki is nyomtatható.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek