Pop-up szobor a Lánchídnál

Oszd meg másokkal!

Desktop
Eran Shakine: Budai lány, 2017
Eran Shakine: Budai lány, 2017

A Millenárison megrendezett Art Market Budapest alkalmából került a Széchenyi térre Eran Shakine: Budai lány című alkotása. 

Eran Shakine izraeli képzőművész, fest, rajzol, szobrokat készít. 1962-ben Izraelben született, de bejárta már a világot. Művei több vállalati és magángyűjtemény mellett a következő múzeumok állandó gyűjteményeiben is megtalálhatók: British Múzeum (London), Ludwig Múzeum (Aachen), Israel Múzeum (Jeruzsálem), Tel Aviv Museum of Art (Tel Aviv), írja róla többek között a Pest-Buda.

(A 2014-es Art Market "ideiglenes" szobra, a troll, azaz Hervé-Lóránth Ervin: Pop up című alkotása csak az érdekesség kedvéért került most a képek közé.)

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek