Felemás tető a Kossuth téren

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Urbanista blog)

Szó se róla, sok pusztuló műemlékünk esetében boldog lennék, ha ilyen módon óvnák meg a tetejét, de ha már nagy nehezen sikerült kialakítani egy műemléki környezetet, akkor itt azért ennél jobban kellene odafigyelni - fogalmaz az Urbanista a Földművelésügyi Minisztérium épületével kapcsolatban, melynek teteje felemásra sikerült.

A kétszínűség azonban nem marad így sokáig, mivel a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság (KEF) egyáltalán nem kérte ki a tér arculatáért felelős Kiemelt Nemzeti Emlékhely Bizottság jóváhagyását az ügyben, már utasították is őket az "az örökségvédelmi szempontoknak megfelelő tetőhéjazat helyreállítására" - írja az Urbanista.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek