Testszkennert tesztelnek a Parlamentnél

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: Koszticsák Szilárd - MTI)

Kísérleti jelleggel testszkennert tesztelnek keddtől néhány hétig az Országgyűlés XVII. kapujánál. Vadai Ágnes, a DK alelnöke érdeklődött arról, hogy kiket és miért ellenőriznének így. Az Országgyűlés Sajtóirodájának tájékoztatása szerint a berendezés egészségre ártalmatlan, kis intenzitású, terra hertzes tartományú elektromágneses hullámokat használ, mely semmiféle radioaktív vagy ionizáló sugárzást nem tartalmaz.

(forrás: Koszticsák Szilárd - MTI)

A szkennelés során a berendezés egy fantomképet készít az emberi testről, egy grafikát jelenít meg, amelyen a nem fémből készült, és a testhez tapadó anyagokat is kimutatja a készülék.  A berendezést az őrség csak abban az esetben használja, amennyiben a kapun belépő személy ezt a készüléket választja, tehát csak az önként jelentkezőt vizsgálja át.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek