Budapest lemegy kutyába? - amiről híresek vagyunk

Desktop

Eszünk, iszunk, ba... - a jelek szerint erről híres Budapest az ideutazók körében, a nekik árult pólóingek egyike egyenesen "budapesti triatlonnak" nevezi e tevékenység-hármast (lásd képünket).

Az inkriminált ruhadarabokat egy turistakacatokat és emléktárgyakat árusító üzlet kínálja a Belvárosban, a Váci utca - Szarka utca sarkán. És nyilván még több száz másik bolt, ahol turisták előfordulnak.
 
A Budapest - prostitution szókettős több mint egymillió találatot ad a Google-ban. Az elsőként följövő Budapest Sex - BudapestAgent.com oldal így ír: "It is not only the professional of the sex business which makes Budapest one of the hot spots for sex tourism, prostitution and other professional services to satisfy the men. Also the Budapest nightlife is full of sex and girls just watching out for a man to take home, without paying or any obligation." 
 
Az oldal gyenge angolsággal és még gyengébb fogalmazással íródott, de valahogy így fordítható: Budapestet nemcsak a profi szexbiznisz teszi a szexturizmus, a prostitúció és a férfiakat kielégítő profi szolgáltatások forró pontjává. A budapesti éjszakai élet tele van szexszel, a lányok keresik, milyen férfit vihetnének haza fizetség vagy bármiféle kötelezettség nélkül."
 
A másodikként följövő budapestbrothels.com (budapesti bordélyházak) oldal azt fejti ki, hogy a magyar társadalom képmutató fele ítéli el a prostitúciót. Ezzel a megállapítással alighanem sokan vitatkoznának.
 
Egy további oldal arról értekezik, hogy a "Budapesten egy prostituálttal eltöltött órácska olcsóbb, mint bárhol másutt Európában". 
 
A Wikipedia szerint Budapesten már nyolc éve is ezer bordély működött, a HVG 1999-ben "óvatos becslések szerint tízezer" prostituáltról írt.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek