Aratókoszorú a Bazilikában

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: Greguss Lilla
Fotó: Greguss Lilla
Idén első alkalommal a Szent István-bazilikában állították ki a Magyarok kenyere – 15 millió búzaszem program keretében elkészült aratókoszorút.

A koszorút  a 19 magyarországi megyéből, valamint a határon túli magyarlakta területekről származó búzából fonták, Tüske Tünde, a Szalma-Kincs-Tár vezetője és munkatársai.

A két méteres, erdélyi motívumokkal készült alkotást az aratási időszak végeztével, még hétfőn Jakab István, a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke, az országgyűlés alelnöke helyezte el ünnepélyesen a Bazilikában. Schnell György püspök, a Szent István bazilika plébánosa, a Szent Jobb őre pedig megáldotta a koszorút, számolt be az eseményről a Magyar Mezőgazdaság.

Címkék: 
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek