Már mozgolódik a Klik az iskolai lőterek érdekében

Oszd meg másokkal!

Desktop
A kép illusztráció!
A kép illusztráció!

Az RTL Klub szerint a Klebelsberg Központ az iskolaigazgatóknál érdeklődik, hogy van-e olyan minimum 6x15 méteres, elkeríthető helyiség, esetleg udvari tér az intézményekben, ahol ki lehetne alakítani egy lőteret, amely biztos fedezékkel látható el minden lőtávolságból.

A riportban megszólalt a helyettes oktatási államtitkár, Maruzsa Zoltán is, aki szerint kellene lőtér az iskolákba, csak az a kérdés, hogy kívülre, vagy belülre. Úgy tűnik, a Klik már elkezdte felmérni az intézményeken belüli lehetőségeket.

Az oktatási államtitkárság a csatorna felkeresésére azt közölte, hogy a sportlövészet a jövőben választható iskolai sportág lehetne, abban az esetben, ha "annak biztonsági körülményei adottak".

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek