Tér-Zene a Kossuth téren: Sixtones acapella kórus

Programot feltöltötte:
Ogyh
Desktop

2019. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2019. szeptember 12. csütörtök, 17:00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten az Sixtones acapella kórus ad 60 perces műsort.

A Sixtones 2012 márciusában alakult meg Budapesten.
Az öt fiatal énekes több stílusirányzat felé indította el együttesét, repertoárjukban megtalálhatók dzsessz sztenderdek, filmzenék, barbershop és gospel dalok, pop slágerek, a magyar jazznóták a húszas évekből, és egyéb művek is.
Az együttes Magyarországon rendszeresen koncertezik 2012 óta. Számos nemzetközileg elismert acappella énekessel dolgoztak workshopokon, mint például Németh Miklós, Peder Karlsson, vagy Anders Jalkéus. Acappella fesztiválok és versenyek rendszeres fellépői, mint amilyen a VokalTotal Graz-ban, vagy a Fool Moon International Acapella Festival Szegeden. 2016 telén egy kínai turné során a messzi keleten is népszerűsítette a műfajt az együttes.

Várunk minden érdeklődőt!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

2019. szeptember 12. csütörtök,
17.0018.00
Telefon: 
+36-1-4414479
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?