Tér-Zene a Kossuth téren: Duna Táncműhely

Programot feltöltötte:
Ogyh
Desktop
Tér-Zene a Kossuth téren - Duna Táncműhely
Tér-Zene a Kossuth téren - Duna Táncműhely

2019. májustól szeptemberig rendhagyó zenei programra várunk minden érdeklődőt a Kossuth térre.

A Tér - Zene elnevezésű zenei rendezvényen különböző zenekarok adnak ingyenes koncertet Budapest történelmi helyszínén, a Kossuth téren.

A zenei sokszínűség jegyében minden alkalom során változatos stílusú zenei programok hallhatók (klasszikus zene, swing, rézfúvósok, jazz, akusztikus könnyűzene, honvéd katonazene), a fellépők széles repertoárt mutatnak be, így a közönség hétről hétre új, igényes művekkel ismerkedhet meg.

A következő koncert időpontja és helyszíne: 2019. szeptember 21. szombat, 17:00 óra, Kossuth tér (Országház főbejárat előtti terület).

A koncerten a Duna Táncműhely ad 60 perces műsort.

A Duna Táncműhely azzal a céllal alakult 1999-ben, hogy a magyar néptánc sokszínű formakincsét felhasználva igényes táncszínházi produkciókat, kortárs mozgásszínházi előadásokat hozzon létre. Az alkotók a néptáncot speciális tánctechnikaként kezelik, amelynek segítségével igyekeznek egy egyéni mozgásnyelvezetet kialakítani. A táncműhely változó összetételben működik, tagjai professzionális táncosok. A darabokat a koregráfusok és a táncosok stúdiómunkában készítik Juhász Zsolt koreográfus vezetésével.
Az együttes a Kossuth téri előadásra élőzenés néptánc műsorral fogja megörvendeztetni a közönséget.

Várunk minden érdeklődőt!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

2019. szeptember 21. szombat,
17.0018.00
Telefon: 
+36-1-4414479
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?