Gábor 100

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

100 éves lenne GÁBOR MIKLÓS

— az UTOLSÓ MOHIKÁN, az örök HAMLET, a MESTER, a BARÁT, a SZÍNÉSZ, a RAJZOLÓ, az ÍRÓ, a RENDEZŐ, a KOS A MÉRLEGEN, aki nem volt gyáva TOLLAL a kezében leleplezni a CSINOS ZSENIT, kibújva a SZÍNÉSZ ÁRNYÉKÁBÓL, abban a XX. században, melyben soha nem szűntek meg létezni a KICSI VILÁGHÁBORÚK, és ahol tartósan berendezkedett a SÁNTA SZABADSÁG. -

- „ÉBREDJ” KIRÁLYFI! –

Rendhagyó színházi este 2 részben, melyben „meglepetés” színészek, rendezők, írók, kritikusok és rajongó civilek kötetlen beszélgetés formájában emlékeznek a felejthetetlen, sokoldalú Művészre, felidézve vele kapcsolatos élményeiket, emlékeiket, közös munkáikat jelenetekkel, felolvasással, filmvetítéssel, és zenéléssel színesítve.

Az est házigazdái: Felvidéki Judit, Surányi András

Jegyár: 3000 Ft

A jegyfoglalásokat és a regisztrációt a kuglerartjegyek@gmail.com email címen tudjuk elfogadni, mivel helyet csak korlátozott számban tudunk biztosítani.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek