Csitt, Madarak! Csitt! - zenés felolvasóest

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

CSITT, MADARAK! CSITT!
a Közmunka Színház zenés felolvasóestje

fellépők: Szabó Vera, Rácz Attila, Barna Gábor Botond, Szőke Szabolcs

A produkció Thomas Bernhard szövegeinek temetés-, előadóművészet- és államhatalom tematikáit sűríti egybe. Az előadás dalait gadulka és tangóharmonika kísérettel hallhatja a közönség. A műsort egy, a bernardi életpályát bemutató, televíziós interjúkat idéző filmvetítés követi.

"Az emlékek bennem még ma is oly elevenek, mintha tegnap történtek volna. Internátusbeli gyerekként, hegedűóráim közben, lefelé bámultam a közeli Szt. Sebestyén temetőre, Wolfdietrich hercegérsek szép kupolás mauzóleumára és a sírokra, halotti műemlékekre és a kriptákra, amelyeket ez az időszak számos esetben újra felnyitott és amelyek félelmet keltő, szörnyű hideget árasztottak. Hegedűgyakorlás közben mindig arra gondoltam, bárcsak békén hagyna Steiner tanár úr, és odalent lehetnék egymagamban, sétálgatva sírtól-sírig, ahogyan a nagyanyámtól tanultam, gondolatban a halottakkal és a halállal foglalkozva."

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek