Falfirka #13 - Szőcs Petra

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

>>Fél óra irodalom munka utánra - mozi előttre.<<

Felolvasás a középkori városfalnál, a Kálvin tértől néhány percre.

Felolvas: Szőcs Petra

Szőcs Petra 1981-ben született Kolozsváron, Budapesten él. Költő, filmrendező. Első verseskötete Kétvízköz címmel jelent meg 2013-ban a Magvető Kiadónál.
A kivégzés című rövidfilmje 2014-ben a Cannes-i Filmfesztiválon versenyzett. A film egy testvérpárról szól, akik újra és újra eljátsszák a tévében látott Ceaușescu-házaspár kivégzését. Csoszogj úgy című kisfilmje elnyerte az Erdélyi Nemzetközi Filmfesztivál (TIFF) fődíját. Kisjátékfilmjei közel félszáz nemzetközi fesztiválon versenyeztek.
Az augusztusban kezdődő Velencei Filmfesztiválon mutatják be első nagyjátékfilmjét, a Deva Mall-t. Elnyerte az EURIMAGES ösztöndíját - az EURIMAGES-hez olyan filmek gyártása kötődik, mint az Arany Pálma díjas Adéle élete vagy a Melankólia, Lars von Trier rendezésében.

>>Az esemény ingyenes, az összegyűlt adomány a szerzőt illeti.<<

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek