Relatív idő

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Digitális művészet ma - válogatás fiatal alkotók munkáiból

A kiállítás párhuzamosan három helyszínen foglalkozik az idő percepciójával és annak a térhez kötődő viszonyával. A Három Holló Kávéház indusztriális pincetere ablaktalan elhelyezkedésével kiszakít a város forgatagából, megadva a fiktív időérzékelés lehetőségét, a MyMuseum Galéria utcafronti helyisége a folyton nyüzsgő Kazinczy utca rohanó idejét mutatja be, míg az Uránia galériaszintjén található átjáró-tér a köztes idő, a fel nem használható, nem-idő terét jeleníti meg.

A három, egymástól teljesen különböző térben a külső és belső idő közötti harmónia és diszharmónia áll a fókuszban, több aspektusból mutatva be az ember és környezet közötti viszonyrendszert. A kiállítóterek így a „városi idő” laboratóriumaként funkcionálnak, melyekben elemezhetővé és megtapasztalhatóvá válik az idő változatos megjelenése.

A teljes kiállítás megtekinthető április 14. és 21. között, a MyMuseum Geléria anyaga meghosszabítva június 3-ig.
 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek