Tollforgató líraműhely

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

A JAK a tavasszal befejeződött szemináriumai után ismét várja a szárnybontogató tehetségeket Tollforgató műhelyeire!

Ne rejtsd az asztalfiók mélyére szövegeidet, inkább hozd el őket a CDFŰ Kultúrpincebe, ahol háromhetente várunk líra-, próza- és kritikaműhelyekkel!

Akik biztosan ott lesznek és tárt karokkal várják a verseidet (na meg véleményezik azokat):

Deres Kornélia, költő, színháztörténész, egyetemi oktató. A JAK színházi könyvsorozatának szerkesztője. Legutóbbi kötetei: Képkalapács (színházi monográfia, JAK-Prae, 2016), Bábhasadás (versek, Jelenkor, 2017). (Portréját Tillai Tamás/Jelenkor Kiadó készítette.)

Ferenc L. Hyross, aki Pannonhalmán érettségizett, az ELTE PPK Pszichológia szakán diplomázott. Versei 2010 óta jelennek meg nyomtatott és online folyóiratokban (Műhely, Műút, Apokrif, Kortárs stb.). 2016-ban jelent meg a FISZ-Könyvek gondozásában debütkötete, TÖMEGVONZÁScímmel.

A programot az NKA támogatja.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek