PIM Nyári Fesztivál: Kaláka - Arany verskoncert

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

2017. június 26. hétfő, 20.00 / esőnap: június 28.

Ezen az esten Arany Jánosé a főszerep – dalban, táncban és képben. Az új kiadásban megjelent Kaláka – Arany János Hangzó Helikon-kötet élő bemutatóján a költő legismertebb versei hangoznak el a Kaláka és a vendég Balogh Kálmán előadásában: például a Családi kör, az Epilógus, A tamburás öregúr, Huzella Péter pedig a Letészem a lantot című költeményt énekli el. Cakó Ferenc homok-animációja a Zách Klára című balladát kelti életre. Az estet a Magyar Nemzeti Táncegyüttes A walesi bárdok táncprodukciója zárja.

Közreműködik a Kaláka együttes: Becze Gábor, Gryllus Dániel, Gryllus Vilmos, Radványi Balázs

Vendégművészek: Balogh Kálmán, Cakó Ferenc, Huzella Péter, Pál István „Szalonna” és a Magyar Nemzeti Táncegyüttes (művészeti vezető: Zsuráfszky Zoltán)

Jegyár: 2800 Ft

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek