PIM Nyári Fesztivál: Dalköltők és költői dalok

Programot feltöltötte:
ittlakunk.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

2017. július 5. szerda, 20.00 / esőnap nincs

Dalköltők és költői dalok

Egy üdítő nyári koncert a PIM árnyas udvarán? Ráadásul költőfejedelemek dalaiból?!

Nem is akármilyen körítéssel!

Arany János, Petőfi Sándor, József Attila versei, saját zeneszerzeményei fognak felcsendülni a kastélyudvaron. A frissítő hangulatról maguk a zenekarok fognak gondoskodni: korszerű, eleven köntösbe öltöztetik a legnagyobbak verseit.

Arany János például maga is komponált, e melódiák szólalnak meg világzenei feldolgozásban. József Attila dallamos költeményei - miközben "Lágy szellők táncot járnak a puha füveken" - újabb horizontokat "pendítenek meg", Petőfi Sándor pezsdítő sorairól pedig prózában beszélni már nem is érdemes!

Ferenczi György és zenekara, valamint a Nana Vortex muzsikusai neves vendégművészekkel kiegészülve a tőlük megszokott kreativitással és igényességgel csapnak a húrok közé - hogy a hőmérséklet mellett a hangulat is tetőfokára hágjon!

fellép: Ferenczi György és az 1ső Pesti Rackák, Nana Vortex

vendégek: Ágoston Béla (Zuboly, Ágostones), Busa Pista (Zuboly, Irie Maffia)

Jegyár: 2000 Ft

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek