Forradalmi tavasz a Belvárosban - ingyenes előadás

Programot feltöltötte:
Belvárosi Szabadegyetem
Desktop
Petőfi Sándor szobra a Március 15-e téren
Petőfi Sándor szobra a Március 15-e téren

Virtuális séta a forradalom belvárosi helyszínei között. Csonka Laura történész ünnepi előadása vetített képekkel a 48-as Pestről.

Helyszín: M3 Közösségi Tér, 1053 Budapest, Magyar utca 3. (az Astoriától egy percre)

A program ingyenes, az előadás után kötetlen beszélgetéssel és egy kis vendéglátással várjuk az érdeklődőket.

A programot a Belvárosi Szabadegyetem Egyesület a BUPAP szakmai közreműködésével szervezi meg, ez a nyolcadik állomása annak a programsorozatnak, amellyel az egyesület a megújuló belváros újrafelfedezésére bíztatja a fővárosiakat. A projekt során összesen 12 ingyenes, a környék más-más arcát bemutató ismeretterjesztő programra várjuk az érdeklődőket.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósítja meg a „Belváros új Főutcájának kiépítése – II. ütem – Ferenciek tere és környékének rehabilitációja” fejlesztést, amelynek keretén belül elkülönített Programalap felhasználásával megvalósításra kerül a „Nyitott szemmel a belvárosban. Sétáljunk együtt a Belváros Új Főutcáján és környékén!” mini projekt. A Belvárosi Szabadegyetem Egyesület a „Nyitott szemmel a belvárosban. Sétáljunk együtt a Belváros Új Főutcáján és környékén!” című mini projekt megvalósítására a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. által nonprofit szervezetek részére 2013. július 15-én meghirdetett Civil Programalap pályázaton 2.222.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?