AHOL A PÉNZ LAKIK - ingyenes előadás

Programot feltöltötte:
Belvárosi Szabadegyetem
Desktop
Szabadság tér, a Tőzsdepalota ma üresen álló épülete, előtte játszótér
Szabadság tér, a Tőzsdepalota ma üresen álló épülete, előtte játszótér

A pesti pénzügyi negyed története a Monarchia idejétől napjainkig, Gucsa Magdolna művészettörténész ismeretterjesztő előadása

A program ingyenes, az előadás után kötetlen beszélgetéssel és egy kis vendéglátással várjuk az érdeklődőket.

 

A programot a Belvárosi Szabadegyetem Egyesület a BUPAP szakmai közreműködésével szervezi meg, ez a hetedik állomása annak a programsorozatnak, amellyel az egyesület a megújuló belváros újrafelfedezésére bíztatja a fővárosiakat. A projekt során összesen 12 ingyenes, a környék más-más arcát bemutató ismeretterjesztő programra várjuk az érdeklődőket.

Belváros-Lipótváros Önkormányzata az Európai Unió pénzügyi támogatásával valósítja meg a „Belváros új Főutcájának kiépítése – II. ütem – Ferenciek tere és környékének rehabilitációja” fejlesztést, amelynek keretén belül elkülönített Programalap felhasználásával megvalósításra kerül a „Nyitott szemmel a belvárosban. Sétáljunk együtt a Belváros Új Főutcáján és környékén!” mini projekt. A Belvárosi Szabadegyetem Egyesület a „Nyitott szemmel a belvárosban. Sétáljunk együtt a Belváros Új Főutcáján és környékén!” című mini projekt megvalósítására a Belváros-Lipótváros Városüzemeltető Kft. által nonprofit szervezetek részére 2013. július 15-én meghirdetett Civil Programalap pályázaton 2.222.000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el.

 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek