Facelift Access Consciousness Energiával Kellemesen, Élvezettel

Oszd meg másokkal!

Desktop
https://www.facebook.com/events/174983946023468/
Access Energetic Facelift

 

Az „Access Energetic Facelift” egy csodálatos, kellemes módja arcunk megfiatalításának, vitalizálásának és az öregedés jelei visszafordításának az egész testen. Ez egy, a dekoltázson, az arcon és a fejen, kézrátétellel végzett technika, amelynek a teljes szervezet egészségére és vitalitására is hatása van.

A szervezetünk csodálatos!

A testünket - többek között - arra használjuk, hogy információkat észleljünk és ezek alapján kialakítsunk egy bizonyos meghatározott képet önmagunkról, a környezetünkről és a kettő viszonyáról. Ezeknek, a környezetünkből átvett a fix normáknak aztán megpróbálunk megfelelni és nemcsak önmagunkat, de a testünket is ezekhez alakítjuk. Így tanuljuk meg (örököljük meg) azokat az elképzeléseket, hogy mikor „illik” pl. úszógumit ereszteni, ráncosodni, megőszülni, meggörbülni, megbetegedni és elgyengülni.

Példának okáért eldöntötted-e már, hogy mi az az életkor, amit te nem fogsz megélni? És persze begyűjtötted-e az összes elképzelhető információt ennek igazolására specialistáktól, családi emlékekből vagy genetikából és az orvosoktól? És akkor itt egy ÉRDEKES KÉRDÉS:

SZERETNÉL EZEN VÁLTOZTATNI KÖNNYEDÉN ÉS KÉNYELMESEN?

Az „Access Energetic Facelift” használata során számos olyan energiát használunk, amelyek elősegítik azt, hogy testünk, szellemünk és lényünk teljes erejére és potenciájára ébredjen és ezeket maximálisan kiaknázza úgy, ahogy azt eddig még elképzelni sem mertük.

Ezek olyan energiák, amelyek képesek megváltoztatni nemcsak a tested és TÉGED, a személyed, de a te vitalitásod tisztaságával hatással lesznek a környezetedben élőkre és az ő egészségükre és életerejükre is. Hogyan is lehetne ez még ennél is jobb?

Megkérdezted már magadtól, hogy:

Ha képes vagyok figyelmen kívül hagyni a testem, a szervezetem csodálatos képességeit, kapacitásait, akkor az életem mennyi más területén is hagyom figyelmen kívül csodás képességeimet?

Ez a technika ragyogóan egészítheti ki a kozmetikusok, terapeuták, masszőrök hagyományos technikáit is és így kiterjesztheti ügyfélkörüket is.

Időpont: 2013. november 17. 10.00-14.00
Regisztráció: 9.30-tól
Helyszín: XIII. ker. Pannónia u. 9. fsz. 1.
Díj: 17.000 Ft/fő
További információk és jelentkezés: Tejfalussy Katica
regist.beyond@gmail.com vagy +36705736000

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek