A Falk Miksa utca, és az ő tervei

Desktop
(forrás: kep-ter.blogspot.hu)

Akkor nem csak nekem volt furcsa. Az önkormányzat honlapjára feltöltötték a Falk Miksa utca terveit, vagyis ilyenre szeretnék varázsolni. A baj nem ezzel van, hanem azzal, hogy nem fűztek hozzá semmit. A Város5zíve-blog szintén nehezményezte a dolgot, ami egyszerre megnyugvás, hogy nahát, akkor tényleg nem bennem van a hiba, másrészt viszont rossz, mert tényleg nem könnyű csak így csupaszon értelmezni a terveket. 

A blogon mindenesetre annyi kiderül, hogy jóval kevesebb lesz az utcában a parkolóhely, ezzel párhuzamosan a trendeknek megfelelően gyalogosbarátabb lesz az utca, több ülőhelyet alakítanak ki, zöldítenek (bár ebben a tekintetben nem rossz a helyzet), és az aszfalton kívül kétféle gránittal és kétféle mészkővel találkozhatunk majd.

A terveket január 24-éig nézhetitek meg a honlapon, véleményt sajnos nem írhattok hozzá. 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek