Most kezdődik és a tervek szerint legalább két évig tart majd a József nádor téri mélygarázs építése és a tér parkosítása. A téren álló 24 fa mindegyikét kivágták, helyettük a tér nyugati és keleti oldalán az úttal párhuzamos új fasorokat telepítenek majd. A mélygarázs rézsűs lejárata a József Attila utca felől épül. Az eddig jobbára lakossági parkolásra használt 71 darab felszíni parkolóhely az itt lakók kérésére megmarad a garázsépítés után is: párhuzamos parkolás lesz a tér mindkét hosszanti oldalán. Az új park közepén továbbra is József nádor szobra áll majd, a két oldalán négyszögletes, füves, alacsony kerítéssel körbevett sétaterekkel. Mindkét oldalra, a sétautak kereszteződéséhez csobogót – Zsolnayt vagy Herendit - terveznek.

Sajnálom, hogy kivágták a fákat
59% (17 szavazat)
Szerintem jobb lesz az új park, új fákkal
38% (11 szavazat)
Nem érdekel se a park, se a fakivágás
3% (1 szavazat)
Összes szavazat: 29

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek