Három nyári vasárnap délután: plázs és buli az Akváriumban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Három nyári vasárnap délutánon plázs lesz az Akvárium teraszából, műfű borítással, pálmák szegélyezte mini medencékkel, hangulatos árnyékolókkal, strandkiegészítőkkel és kényelmes nyugágyakkal. Meg zenével - délután egytől este tízig.

Az Akvárium medencéjének környéke, sőt az egész Erzsébet tér az első elfogadhatóan meleg és nem esős estén tele lesz emberekkel - és ez így marad egészen a tél beálltáig. Csajok dobozos kólát markolva beszélgetnek meló után, a parkban piknikeznek és egyéb (a kutyafuttatóban pontosan érezni lehet, mi az az egyéb, sőt pisilni is oda járnak aztán.)

A három belső kerületben ez az egyetlen parkszerű valami, amit nem zárnak be éjszakára.  Lehet, hogy mégiscsak jó ötlet, ha majd egyszer lemehetünk a Duna partjára is, a lépcsőkön üldögélni? 

Ezzel együtt fura ötlet ez a strandos buli, de hát a szardínia is tengeri állat.

A dátumok, hogy azok is készülni tudjanak, akik nem feltétlenül élvezik a zenét úgy vasárnap délután:

JÚNIUS 22. Sun & Soda w/ SASHA  
JÚLIUS 20. Sun & Soda w/ Guy J & Henry Saiz
AUGUSZTUS 18. Sun & Soda w/ GusGus

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek