Zöld energiával tölthetitek fel telefonjaitokat a Pop-up parkban, közben sportolhattok is

Oszd meg másokkal!

Desktop
(fotó: Leiner András)

Innovatív és egyben művészi arculatváltáson esett át tavaly nyáron a Városháza park. Az idén is megépülő POP-UP parkban ezúttal a sport került előtérbe, hiszen több kihelyezett eszköz segítségével mozoghatunk a szabad levegőn éjjel-nappal. A park helyszíne lehet egy délelőtti megbeszélésnek vagy akár munka utáni szabadtéri edzésnek is, így nemcsak lemerült telefonunkat, de magunkat is feltölthetjük a pálmafák árnyékában.

A fociláz a parkot is elérte, így a helyet kapott a foci vb-re reflektáló lelátó is. A korábbi évhez képest, a visszajelzésekre reagálva jelentősen növelték az ülő és árnyékoló felületet, amelyet még különleges növényvilággal és esti fényekkel egészítettek ki.

Az idei év különlegességeként - utalva Budapest 2019-es Európa Sportfővárosa címére - a fókusz a sportoláson, a szabad levegőn való mozgáson van, erre igyekeztek felhívni a figyelmet a szervezők a különböző sporteszközök telepítésével. A szezonális újratervezésben az aktív kikapcsolódásra vágyók igényeit kielégítő teqball és ping-pong asztal idén is helyet kapott. Kihelyeztek street workout eszközöket is: amatőr és profi sportolók egyaránt tudják használni.

Különlegessége még a parknak egy magyar vállalkozás által fejlesztett speciális járható napelem. Segítségével a parkban pihenők 100% helyben termelt zöld energiával tölthetik fel mobiltelefonjaikat, laptopjaikat. A technológia emellett kerti térkőként otthonokban is alkalmazható mint egyedi napelemes rendszer.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek