Álmok és ábrándok: fotókiállítás az Aranytízben

Oszd meg másokkal!

Desktop
Ez itt Fecó, a Vizslafotózás képén
Ez itt Fecó, a Vizslafotózás képén

Magyarországon közel harmincezer árva állat várja menhelyeken, gyepmesteri telepeken reménytelenül gazdáját. A legnehezebb helyzetben azok a kutyák vannak, akik idős korukra magukra maradtak. A Vigyél Haza Alapítvány nehéz feladatra vállalkozott: gondozásba vette ezeket a kedves kisnyugdíjasokat, hogy gyógyítsa, ápolja őket, és azon dolgozik, hogy egy-egy nagyszívű ember örökbe fogadja az idős árvákat. Ezért kérték fel fotós barátjukat, Göblyös Pétert, hogy készítsen olyan képeket, melyek megmutatják, milyen különlegesek ezek a sokat tapasztalt, bölcs és toleráns kutyák. A képeken szereplő idős állatok egy része már a közelmúltban gazdára talált, de többségük reménykedve várja az Igazit - ezeket a képeket láthatod még a hét végéig az Aranytízben.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek