A reformáció témájában versenyezhetnek a belvárosi iskolások

Oszd meg másokkal!

Desktop

A belvárosi önkormányzat a Reformáció 500. évfordulója alkalmából meghirdeti a Reformáció Arcékpcsarnoka című versenyt. A versenyre nevezhet minden V. kerület területén található általános iskola felső tagozatos diákja, hat osztályos gimnáziumoknál a 7. és 8. osztályos tanulók. Négyfős csapatok jelentkezését várják, és iskolánként több csapat is jelentkezhet.

A verseny időpontja október 28., szombat 9.00-14.00 óra között lesz.

A verseny anyaga az önkormányzat honlapján elérhető.

A zsűri tagjai Forgácsné Mizsák Gabriella (történelemtanár), Kasolyné Dékány Dóra (református hitoktató), Koczor Tamás (evangélikus hitoktató) és Pap István (római katolikus hitoktató) lesz. 

Az első helyezett csapat és felkészítő tanáruk nyereménye egy egynapos buszkirándulás Vizsolyba. További információk kérhetőek a mak.edina@belvaros-lipotvaros.hu e-mail-címen. A versenyre jelentkezni a csapattagok nevével, valamint a kísérőtanárok nevével és elérhetőségével (telefonszám, e-mail cím) lehet a fenti e-mail címen egészen szeptember 25-ig. 

A verseny helyszíne: Belváros-Lipótváros Önkormányzat Polgármesteri Hivatala 1051 Bp., Erzsébet tér 4., Díszterem lesz.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek