A kapitányt a hajóhídon érte utol a halál

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fotó: MTI, Mónus Márton
Fotó: MTI, Mónus Márton

A Hableány kapitányának holttestét találták meg elsőként a fokozatosan kiemelt Hableány roncsában. (Terémszetesen a hivatalos azonosítás még hátravan.)

A Panorama Deck Kft., a Hableány üzemeltetője saját halottjának tekinti a balesetben elhunyt kollégáit - közölte a társaság szóvivője, Tóth Mihály. A vállalat minden tagja gyászolja a tragédiában elhunyt kollégáit és utasaikat. Ha a közvetlen hozzátartozók elfogadják, és kollégáik másként nem végrendelkeztek, akkor hajós temetésen búcsúznak majd el tőlük.

Ahogy a egyre több szakasza járható be a kishajónak relatív biztonságosan, sorra kerülnek elő a többi áldozat holttestei: az M1-en az is elhangzott, hogy a megtalált holttestek között van az egyetlen gyermekáldozat is.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek