És élhetnének békében egymás mellett gyalogosok, biciklisek, autósok, avagy ilyen is lehetne a Lánchíd és környéke

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kép: kerekparosklub.hu
Kép: kerekparosklub.hu

Szakmai ajánlatot tett a fővárosnak a Magyar Kerékpárosklub - a Lánchíd és az Alagút felújításával egy időben hogyan lehetne úgy átszervezni a közlekedést, hogy az mindenkinek jó legyen. (Persze, egy többmilliós város kellős közepén ilyen tökéletes megoldás nem létezik, de egy majdnem tökéleteset azért össze lehetne hozni.)

Nézzétek meg a végiggondolt terveket, akár gyalog is le lehetne sétálni a Bazilikától az Alagútig, nézelődni, fotózni, élvezni  a parkocskát a hídfőnél - anélkül, hogy öngyilkos módon kéne átjutni az autók között a fűre - az autósoknak nem kellene totyorogni a pesti hídfőnél, szabálytalanul megpróbálva valahogy egy kicsit előre haladni, és persze a biciklisták is védett szakaszokon haladhatnának. 

A Kerékpárosklub szinte méterről-méterre végiggondolta az egészet, itt meg is találjátok. A képekbe rakott szövegfelhőcskék tényleg segítenek az egész értelmezésében.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek