Az a fránya záróvonal, avagy olvasónknál betelt a pohár

Oszd meg másokkal!

Desktop
Olvasónk, Milán fotója
Olvasónk, Milán fotója
A pesti oldalról a Lánchídra följutni nem gyerekjáték. Türelem kell hozzá. Jó sok. Mármint, ha az ember betartja a szabályokat. Akik meg nem? A többiekkel is kitolnak, alaposan.

A pesti oldalról a Lánchídra följutni nem gyerekjáték. Türelem kell hozzá. Jó sok. Mármint, ha az ember betartja a szabályokat. Akik meg nem? A többiekkel is kitolnak, alaposan. 

Olvasónk most unta meg, hogy ezeket a szabálysértőket nemigen vonják kérdőre. Olvassátok, aztán mondjátok el ti is a véleményeteket.

Lánchíd előtti körforgalom, pesti oldal. Hallottam, hogy záróvonal átlépésért ma már jogsikat vonnak be hetekig. Kérdem én, HOL VANNAK INNEN A RENDŐRÖK?

Percenként 20 autó megy át a záróvonalon, percenként 20 jogsi ugorhatna ezen a helyszínen, ha lenne ellenőrzés és büntetés a szabálytalanságért. A balról érkező, indexelő záróvonal-átlépők miatt persze hatalmas dugók alakulnak ki, mert az olyan szabályos autósoknak, mint én, be kell engedniük ezeket a szabálytalan autósokat.

Esküszöm odamegyek gyalog, és videózni fogok, majd beküldöm a rendőrségnek, mert az igazat megvallva elegem van abból, hogy a normális emberek szívnak meg mindig mindent,aki meg szabálytalan, az vígan éli az életét...

Érdekesség: felmentem a Google Térképre, hogy linkeljem a helyszínt, és ott is egy olyan autót fotózott a Google autója, aki éppen menne át a másik sávba záróvonalon keresztül. Hát, ennyire vészes a helyzet. És senki ne jöjjön nekem azzal, hogy azért megy balról a záróvonalon át a jó sávba, mert nem ismeri a körforgalmat, és mert eltévedt. Nem. Szándékosan csinálják ezt az autósok, mert így nem kell végigállniuk azt a 10 perces sort, ami a középső sávban ki szokott alakulni, pontosan miattuk.  

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek