És még ez is: nem áll meg a metró a Kossuth téren

Oszd meg másokkal!

Desktop
Így áll most az építkezés, fotó: skyscrapercity
Így áll most az építkezés, fotó: skyscrapercity

Az M2-es metró építési munkák miatt nem áll meg a Kossuth Lajos téren július végétől augusztus végéig.

Július 28-tól (ez jövő szombat) várhatóan augusztus végéig az M2-es metró megállás nélkül halad át a Kossuth Lajos tér állomáson a tavaly lebontott, egykori MTESZ székház helyén létesülő irodaház építési munkálatai miatt. A Kossuth Lajos tér ebben az időszakban a Deák Ferenc tér felől az M2A jelzésű metróállomás-pótló busszal, a Batthyány tér felől pedig a D12-es járattal és az amellett közlekedő átkelőhajóval érhető el. A Kossuth tér és környéke a többi, megszokott közösségi közlekedési járattal – a szokásosnál sűrűbben induló 2-es villamossal, a 15-ös, a 115-ös busszal, a 70-es és a 78-as trolibusszal, továbbá az Arany János utca felől az M3-as metróval – a város minden pontjáról továbbra is elérhető, jelezte a BKK.

A részletekről, hogy hol lesz a pótlóbusz megállója, az ideiglenes menetrendekről, majd írunk még a későbbiekben. 

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek