Íme a BKK adventi metrós ajándéka!

Oszd meg másokkal!

(fotó: ittlakunk.hu)

"Karácsonyi ajándékot" kapnak a fővárosiak a BKK-ttól: bizonyos időszakokban ugyanis újra járni fog a 3-as metró.  

Három adventi vasárnap, december 3-án (bronzvasárnap), 10-én (ezüstvasárnap) és 17-én (aranyvasárnap) – az ünnepi bevásárlás miatt megnövekedő forgalomra való tekintettel – napközben az M3-as metró Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között újra közlekedik reggel 8:40 és este 20:30 között. A Lehel tértől Újpest-Központ, illetve Újpest, Árpád üzletház felé továbbra is pótlóbusszal lehet utazni.

A Lehel tér felé 8 óra előtt, valamint Kőbánya-Kispest felé 8:40 előtt, továbbá este 20:30-tól az utolsó járatindulásig a már megszokott hétvégi pótlási rend szerint az M3-as metró teljes vonalán pótlóbusz viszi az utasokat.

December 23-tól (szombattól) január 2-ig (keddig), tekintettel az ünnepekre és a metróvonal-felújítási munkák kivitelezésében való ünnepi munkaszünetre, a metró egész nap Kőbánya-Kispest és a Lehel tér között közlekedik. A Lehel tértől Újpest felé ebben az időszakban továbbra is metrópótló busz viszi az utasokat. December 24-én a metró és a metrópótló buszok a korábbi üzemzárással közlekednek - írja a BKK.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek