Tömegközlekedés, vasárnap délelőtt, Belváros és Vár

Oszd meg másokkal!

Desktop

Rendezvény miatt az alábbiak szerint (nem) tudunk közlekedni a Belvárosban és a Várban:

Október 15., vasárnap 9:20-tól

  • A 9-es autóbusz Nyugati pályaudvar M és Deák Ferenc tér M között nem közlekedik. Várhatóan 14:40-ig az autóbusz megosztott útvonalon közlekedik – a Nyugati pályaudvar M (a 26-os busz felszállóhelye) és az óbudai végállomása, valamint a Deák Ferenc tér M és Kőbánya alsó vasútállomás között. A kimaradó szakaszra való eljutáshoz az M3-as metró igénybevételét javasoljuk.
  • A 16-os autóbusz Deák Ferenc tér M és Széll Kálmán tér M között nem közlekedik. A 16A autóbusz, az M2-es metró igénybevételét ajánljuk. Várhatóan 14:40-ig a 16-os autóbusz ideiglenesen nem közlekedik, helyette a Széll Kálmán tér M-tól gyakrabban induló 16A jelzésű autóbusszal lehet a Budai Várba eljutni.
  • A 15-ös és 115-ös autóbusz Kálvin tér M és Kossuth Lajos tér M között nem közlekedik. Várhatóan 14:30-ig az autóbuszok megosztva közlekednek – a Boráros tér H és Deák Ferenc tér M között (a Kiskörúton át), valamint a Kossuth Lajos tér M és az angyalföldi végállomásaik között.

Október 15., vasárnap 10:10-től

  • a 26-os és 226-os autóbusz Nyugati pályaudvar M és Árpád híd M között nem közlekedik. Várhatóan 12:20-ig a 26-os autóbusz egyáltalán nem, a 226-os járat pedig rövidített útvonalon, az Óbudai-sziget és az Árpád híd M között jár.
  • És nem járnak a villamosok se a Deák tér és Fővám tér között.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek