Elindultak a munkák a Déli-Belvárosban

Oszd meg másokkal!

Desktop
(forrás: MTI / Máthé Zoltán)

Hivatalosan hétfővel megkezdődtek a „DéliBelváros megújítása projekt – a Belváros művészeti negyedének létrehozása” nevű fejlesztés munkálatai - írja az önkormányzati oldal. Rogán Antal a hónap elején írta alá az erről szóló szerződést a kivitelezővel. Az első ütemben, március 25. és április 24. között a Só utca és Szarka utca rekonstrukciója, valamint a Veres Pálné utca Szarka és Bástya utca közé eső szakaszának fél útpályája készül el. A második ütem április 24. és május 26. között zajlik majd, ezalatt a fenti szakasz fennmaradt útpályáját, a Fejér György utcát és a Bástya utca Veres Pálné és Királyi Pál utca közötti szakaszát újítják fel. 

A Veres Pálné utcában az átmenő forgalom az építkezés ideje alatt folyamatosan biztosított lesz. A többi utcát a munkálatok előrehaladásától függően, szakaszosan elzárják a gépjárműforgalom elől. Ez azzal is jár, hogy ott, ahol épp folynak a munkák, nem lehet majd parkolni.
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek