Európa Kávéház és Cukrászda (Bezárt!)

1055 Budapest, Szent István körút 7-9. | +36-1-312-2362 | http://www.europakavehaz.hu, http://europakavehazmagazin.hu
Desktop

2018. október 23-án végleg bezárt.

Termékeinkre (házhoz szállítással) megrendelést azonban továbbra is felveszünk:

Kávéház: A valamikori Sziget Cukrászda helyén nyílt az I. osztályú Európa Kávéház. Az elegáns külső mellett barátságos atmoszférája teszi közkedveltté a helyet idősek, fiatalok, üzletemberek és a Vígszínház szomszédsága miatt a művészek körében. A széles sütemény és tortaválaszték, melyben a tradicionális receptek mellett megtalálhatók a kor trendjének megfelelő könnyű édességek is, valamint kávékülönlegességek és bőséges teaválaszték biztosítják a színvonalas kínálatot. Akik egy gyors reggeli vagy ebéd reményében térnek be hozzánk, azoknak sem kell csalódniuk: igényes szendvicsek, saláták, omlett variációk és természetesen a kihagyhatatlan bécsi virsli is megtalálhatók az étlapon.

Kávéházunk kiváló helyszínt biztosít zártkörű rendezvények, sajtótájékoztatók, termék- és könyvbemutatók, író-olvasó találkozók, interjúk lebonyolításához. Különtermünk 20, galériánk 40 fő befogadására alkalmas. A rendezvények lebonyolításához technikai eszközeinket előzetes egyeztetés alapján díjmentesen rendelkezésükre bocsájtjuk.

Cukrászda: Közvetlenül a Kávéház mellett található a cukrászda. Közel 100 fajta állandó termékkel várjuk kedves Vendégeinket, melyeket itt elsősorban elvitelre ajánlunk. Torták, desszertek, édes és sós teasütemények, reggeli péksütemények és nyáron házi fagylaltválaszték képezik a kínálatot, melyeket a kávéházi áraknál 30%-kal olcsóbban árusítunk. Dísztortákra, esküvői tortákra, egyedi tortaformákra várjuk szíves megrendelésüket, ugyanakkor az egész torták jelentős része előrendelés nélkül is elvihető. Különösen kedvelt a környező irodák dolgozói körében hőtartó elviteles poharunk, melyben a kávé órákon keresztül forró marad.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Európa Vendéglátóipari Társulás Kft.
Telefon:+36-1-312-2362
Email:megrendeles@europakavehaz.hu, europakavehaz@europakavehaz.hu
Honlap:http://www.europakavehaz.hu, http://europakavehazmagazin.hu
Facebook:https://www.facebook.com/europakavehazcukraszda
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.