Empathy Cafe&Bistro

1051 Budapest, Arany János u. 31.

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Magyar Vöröskereszt 2018 augusztusában nyitotta meg az Empathy Cafe&Bistro-t Budapest szívében. A szervezet Arany János utcai székházának földszintjén nemcsak egy egyszerű kávézó van, hanem egyben egy közösségi tér is, mely fontos társadalmi témák színtere. A kezdeményezés fő üzenete: „Üljünk egy asztalhoz! Tegyük félre az előítéleteinket.” Ezt a célt szolgálja a kávézó fő eleme, a mintegy 17 méter hosszú asztal is. Mindenki, aki betér és fogyaszt az Empathyban, a Vöröskereszt tevékenységét támogatja. A kávézó teljesen akadálymentesített, gondolva a mozgás-, látás- és hallássérültekre is.

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 20.00
Kedd07.30 – 20.00
Szerda07.30 – 20.00
Csütörtök07.30 – 20.00
Péntek07.30 – 22.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek