CD-Fű Kultúrpince

1053 Budapest, Fejér György u. 1. | +36-1-793-5351

Oszd meg másokkal!

Desktop

1998 végén páran fantáziát láttak egy romos pincében és egy csupasz tűzfalban, és fáradságos munka árán megszületett Budapest harmadik teázója, a CD-Fű.  CD, mert eredetileg egy CD-bolt is helyet kapott itt, és Fű, mert itt voltak kaphatóak (és persze kaphatóak ma is) a legjobb minőségű teák a világ összes tájáról.

A CD-Fű több tekintetben is eltért, illetve eltér a többi teázótól: egyrészt a kicsit labirintusszerű hely mérete meghaladja a többi pesti teázó méretét, másrészt a tulajdonosok nyitottsága révén olyan váratlan zenekarok kaptak itt fellépési lehetőséget, mint a Heaven Street 7, a Blackout vagy a Dvan. De még mielőtt bárki azt gondolná, hogy itt minden este ereszdelahajamat játszanának a fiatalok, hangsúlyoznánk, hogy kultúrpince révén rendszeresek a legkülönbözőbb rendezvények, mint például a Madjong Klub díjkiosztó ünnepsége, a Képzőművészeti Egyetem és a Mome hallgatóinak kiállításai, vagy a pesti tarokkozók összecsapásai.

A CD-Fű öt terme szinte minden igényt ki tud elégíteni, egy egyszerű randitól kezdve, bármilyen zártkörű bulin (legénybúcsú, alternatív házasság, táborzárók, taggyűlések, szülinapok) keresztül a könyvbemutatókig, vitakörökig, illetve kiállításokig.

A CD-Fű komoly múlttal rendelkezik, de tartja a lépést a korral. A kínálat erősen bővült, mindenféle ital kapható ma már. Az egyetemisták és szabadúszók kedvére wifink is van, egész nap változatos zene szól a helyen.

Asztalfoglalás akár 50 főre is!

Nyitvatartás:

Hétfő18.00 – 24.00
Kedd18.00 – 24.00
Szerda18.00 – 24.00
Csütörtök18.00 – 24.00
Péntek18.00 – 24.00
Szombat18.00 – 24.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-793-5351
Email:kass.kata1@gmail.com
Facebook:https://www.facebook.com/cdfukulturpinc
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek