Bubutea - Petőfi Sándor utca

1052 Budapest, Petőfi Sándor u. 6. | http://bubutea.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A nyolcvanas években robbant az ázsiai piacon, 2012-ben pedig megérkezett Magyarországra is a bubble tea. Úttörők vagyunk a hazai buborékos tea piacon, a cél, hogy Nálunk is megismerjék ezt a különleges, frissítő italt.

“Bu” –mint Budapest, ahol két üzletünkben várunk Benneteket, “Bu” – mint buborékos, a tea jelzője.

Ázsia misztikumát nehéz megfogni, de tajvani alapanyagainkkal, és folyamatosan bővülő kínálatunkkal igyekszünk kis hazánkba is elhozni a hamisíthatatlan buborékos teázás minden örömét.

Tajvan híres “ Éjszakai piacán” még ma is vita tárgyát képezi, hogy tulajdonképpen ki is találta fel a teát, az első változatban az italt jól össze kellett rázni, hogy megfelelő ízt kapjanak. A folyamat során buborékok képződtek az ital tetején, ezért terjedt el “buborékos tea” azaz “bubble tea” néven. Az alkotók, hogy változatosabbá, és érdekesebbé tegyék italukat, gyümölcsszirupot adtak még a teához. Majd a mai napig Ázsia kedvenc változata született meg, mely a tea, tej és a titkos hozzávaló; a tápióka keverékével jött létre. Miután osztatlan sikert aratott egy japán TV show-ban, a bubble tea elindult ázsiai hódító útjára, mára pedig az egész világon ismertté vált. Gyere, kóstold meg nálunk ezt az ízletes, színes csodát, amit nem csak megízlelni élvezet, de a készítési folyamat is szemet gyönyörködtető!

Várunk budapesti, és immár Kiskunfélegyházi üzleteinkben!

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 21.00
Kedd10.00 – 21.00
Szerda10.00 – 21.00
Csütörtök10.00 – 21.00
Péntek10.00 – 21.00
Szombat11.00 – 20.00
Vasárnap11.00 – 20.00
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek