The Juiceline

1051 Budapest, Nádor u. 20. | +36-70-631-0088

Oszd meg másokkal!

Desktop

Célunk, hogy Juice-ainkkal a lehető legegyszerűbben juss a legkiválóbb tápanyagokhoz. Gondoskodni szeretnénk róla, hogy rohanó világunkban is elérhető legyen számodra az egészséges élethez nélkülözhetetlen zöldségek és gyümölcsök éltető ereje, egy palackba préselve. Hosszú út áll mögöttünk, mely a világ számos táját érintette mindazért, hogy elsajátíthassuk az ipari hidegpréselési eljárást, ami az egyedülálló és prémium termékünk létrehozásához szükséges. Számunkra fontos az értékteremtés mely abban nyilvánul meg, hogy Juice-aink a legválogatottabb alapanyagokból és a legmagasabb minőségi követelmények figyelembevételével készülnek. Juice-aink nem tartalmaznak hozzáadott adalékanyagot, vegyszert, színezéket, illetve tartósítószert. Csupán nyers zöldséget és gyümölcsöt, folyadék formájában. Hiszünk abban, hogy az egészséges közérzet a legfontosabb. Legyen ez az új szokásod!

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 18.00
Kedd08.00 – 18.00
Szerda08.00 – 18.00
Csütörtök08.00 – 18.00
Péntek08.00 – 18.00
Szombat09.00 – 14.00

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-631-0088
Email:info@thejuiceline.com
Facebook:https://www.facebook.com/thejuiceline
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek