Augustinus Egyetemi Könyvesbolt

1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. | +36-1-484-3037/Üzlet, +36-1-318-6957/Kiadó | http://szit.katolikus.hu, http://szitkonyvek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent István Társulat és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Hittudományi Kar (PPKE-HtK) jegyzetboltja. Teológiai és filozófiai szakkönyvek, tankönyvek, jegyzetek széles választéka. Elsősorban a katolikus teológiai felsőoktatás kötelező és ajánlott irodalma. Másodsorban és a fentiekhez kapcsolódóan keresztény szellemiségű új és antikvár könyvek széles választéka.

A Szent István Társulat, amely 1998-ban indulásának 150 éves jubileumára emlékezett, 1848-ban történt alakulásától kezdve máig folyamatosan, megszakítás nélkül létező, mindvégig ugyanazt a célt követő és ugyanazt a funkciót betöltő, s léte első pillanatától kezdve magát ugyanúgy nevezni kívánó legrégibb - mai értelemben vett - könyvkiadó intézmény Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 15.00
Kedd09.00 – 15.00
Szerda09.00 – 15.00
Péntek09.00 – 13.00
  • Csütörtök: zárva!
  • Szombat: 9-14 (csak a konzultációs szombatokon)
  • Vasárnap: 9-13 (csak a konzultációs vasárnapokon)

Egyházi ünnepeken és egyéb szünidei napokon zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Szent István Könyvklub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek