Augustinus Egyetemi Könyvesbolt

1053 Budapest, Veres Pálné u. 24. | +36-1-484-3037/Üzlet, +36-1-318-6957/Kiadó | http://szit.katolikus.hu, http://szitkonyvek.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Szent István Társulat és a Pázmány Péter Katolikus Egyetem - Hittudományi Kar (PPKE-HtK) jegyzetboltja. Teológiai és filozófiai szakkönyvek, tankönyvek, jegyzetek széles választéka. Elsősorban a katolikus teológiai felsőoktatás kötelező és ajánlott irodalma. Másodsorban és a fentiekhez kapcsolódóan keresztény szellemiségű új és antikvár könyvek széles választéka.

A Szent István Társulat, amely 1998-ban indulásának 150 éves jubileumára emlékezett, 1848-ban történt alakulásától kezdve máig folyamatosan, megszakítás nélkül létező, mindvégig ugyanazt a célt követő és ugyanazt a funkciót betöltő, s léte első pillanatától kezdve magát ugyanúgy nevezni kívánó legrégibb - mai értelemben vett - könyvkiadó intézmény Magyarországon, illetve a Kárpát-medencében.

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 15.00
Kedd09.00 – 15.00
Szerda09.00 – 15.00
Péntek09.00 – 13.00
  • Csütörtök: zárva!
  • Szombat: 9-14 (csak a konzultációs szombatokon)
  • Vasárnap: 9-13 (csak a konzultációs vasárnapokon)

Egyházi ünnepeken és egyéb szünidei napokon zárva.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Egyéb utalványok, kártyák:Szent István Könyvklub
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek