Artizán Pékség

1054 Budapest, Hold u. 3. | +36-30-856-5122 | http://artizan.hu
Desktop

Az Artizánban kizárólag helyben sült, kiváló minőségű pékárut készítünk, friss és hazai alapanyagokból. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink minősége és összetétele megfelelő legyen ezáltal biztosítva a magas tápanyagtartalmat.

Napjainkban a legtöbb forgalomban lévő pékáru felgyorsított eljárással készül, hogy lehetővé tegyék, hogy ‒ a dagasztást, sütést és hűlési időtartamot is beleértve ‒ négy óra alatt elkészüljön, és polcra kerüljön a „kenyér”. Ehhez az eljáráshoz nélkülözhetetlenek az adalékanyagok, mint például a nyúlást gátlók, kelést elősegítők, lisztjavítók. Amellett hogy a kenyér elveszíti valódi ízét, testünket rendkívüli módon megterheli az ilyen mesterséges anyagok fogyasztása.

Az Artizánban ezért nem használunk semmilyen adalékanyagot a pékáruk elkészítésekor.

Egyre nagyobb szükség van az élesztőmentes és teljes kiőrlésű termékekre is, mivel manapság kevésbé érezzük az étkezés minőségének a fontosságát, valamint a különböző allergiában szenvedők tábora is drasztikus ütemben emelkedik. A hazai piacon szinte hiánycikk az egészséges, kizárólag természetes alapanyagból előállított, adalékanyag mentes, natúr pékáru.

Az Artizánban helyben sült, kézműves pékárut készítünk. Kizárólag friss, kiváló minőségű, hazai, és amikor csak lehetséges, bio alapanyagokból. Nem használunk adalékanyagokat, lisztjavítót vagy tartósítószereket.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 19.00
Kedd07.00 – 19.00
Szerda07.00 – 19.00
Csütörtök07.00 – 19.00
Péntek07.00 – 19.00
Szombat08.00 – 15.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, Maestro
Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-856-5122
Email:info@artizan.hu
Honlap:http://artizan.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/artizanbudapest
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.