MKB Bank - Váci utca

1056 Budapest, Váci u. 38. | +36-40-333-666/Lakossági TeleBANKár, +36-40-333-777/Vállalati TeleBANKár | http://www.mkb.hu

Oszd meg másokkal!

Bankunk ügyfelei – a hazai piacon egyedülálló módon – a „Személyesen Önnek” jeligével fémjelzett, közvetlen személyes pénzügyi tanácsadójuknál intézhetik saját és céges pénzügyeiket egyaránt. A Bank termékpalettájában a betéti kamatokat meghaladó számtalan befektetési lehetőség, illetve többféle hitelkártya (pénzvisszatérítés, adományozó, stb.) közül választhat, melyet az ország egyik legkedveltebb NETBANKÁR szolgáltatásával egyszerűen otthonról is nyomon követhet. A lakáshitel piac aktív szereplője az MKB Bank, itt is személyre szabott kondíciókkal és nagy tapasztalattal bíró tanácsadókkal várjuk. A budapesti belváros egyik legpatinásabb épületében bankolni már önmagában is élmény. Az egykori tiszti kaszinó falai között ma az MKB Bank működik, amelynek elődje az 1840-ben alapított első modern hazai bank, a Pesti Magyar Kereskedelmi Bank. A hitelintézet 1994-es privatizálása óta a Bajorország többségi tulajdonában lévő Bayerische Landesbank hazai leánybankjaként működik, s mint ilyen, a magyar bankpiac egyik meghatározó univerzális pénzintézete. Az MKB tradicionálisan óriási tapasztalatokkal rendelkezik kis- és középvállalatok számla- és hiteligényének kiszolgálásában: kisvállalatok részére jól átlátható, személyre szabott, vagy akár költségek tekintetében előre tervezhető számlacsomagokat kínál. A bankcsoport széles termékpalettája a hagyományos kereskedelmi banki tevékenységtől a teljes gépjármű-finanszírozásig, a nyugdíj- és egészségpénztári szolgáltatásoktól a vagyonkezelésen át a biztosítási termékekig terjed. „Az MKB Bank ügyfelei személyes pénzügyi tanácsadójuk révén minden banki szolgáltatás közül a számukra leginkább megfelelőt kapják, legyen szó megtakarított pénzéről, napi vásárlásairól, lakásügyeiről, cégéről, biztonságáról vagy nyugdíjas éveiről. Remélem, hamarosan Önt is visszatérő ügyfelünkként üdvözölhetem megújult székházunkban!” Németh Gáborné fiókigazgató

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 17.30
Kedd08.00 – 16.30
Szerda08.00 – 16.30
Csütörtök08.00 – 16.30
Péntek08.00 – 15.00

További információk:

Parkolás:utcán fizetős
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Németh Gáborné fiókigazgató
Telefon:+36-40-333-666/Lakossági TeleBANKár, +36-40-333-777/Vállalati TeleBANKár
Email:info@mkb.hu, telebankar@mkb.hu, NEMETH.GABORNE@mkb.hu
Honlap:http://www.mkb.hu

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek