InterContact Fordító- és Tolmácsiroda

1054 Budapest, Hold u. 15. | +36-30-219-9300 | http://www.icontact.hu

Oszd meg másokkal!

Az InterContact Budapest fordítóiroda és tolmácsiroda az éves árbevételt, a lefordított oldalak és a tolmácsolt napok mennyiségét, a foglalkoztatott beszállítók, valamint a megrendelők számát tekintve az egyik legelismertebb fordító- és tolmácsiroda Magyarországon.

Ügyfélkörünkhöz elsősorban a magyar közigazgatás, valamint az Európai Unió különféle szervei, intézményei és ügynökségei tartoznak, továbbá szerződéses beszállítóként dolgozunk a versenyszféra számos üzletágában vezető szerepet betöltő magyar és nemzetközi vállalkozásának.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:InterContact Budapest Kft.
Telefon:+36-30-219-9300
Email:office@icontact.hu
Honlap:http://www.icontact.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/IntercontactForditoiroda

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek