Infoto-Soft Kft. - szoftverfejlesztés

1051 Budapest, Hercegprímás u. 18. | +36-30-464-0085 | http://infotosoft.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk egyedi szoftverfejlesztéssel foglalkozik. Egyaránt vállalunk kliens oldali programokat, web oldalak fejlesztését, de iOS és Android alapú alkalmazások fejlesztésével is foglalkozunk. Ezeken felül bármilyen felmerülő informatikai problémára igyekszünk megoldást találni.

A fejlesztés folyamán mindig maximálisan az ügyfél kívánságait tartjuk szemelőt, hogy azt a terméket kapja a végén, amit korábban megálmodott, ezért nem használunk sablonokat! Ennek érdekében a teljes fejlesztési folyamat alatt konzultálunk az ügyféllel, aki már az első működő verziótól kipróbálhatja a programot és ha szükséges változtatunk rajta.

A jelenlegi ügyfeleink közé tartoznak ugyanúgy magánszemélyek, mint nagy multi cégek. A pontos referenciáink honlapunkon az infotosoft.hu oldalon található.

További információk:

Parkolás:utcán fizetős

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-464-0085
Email:info@infotosoft.hu
Honlap:http://infotosoft.hu
Facebook:https://www.facebook.com/InfotoSoft
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek