Homexpress Ingatlaniroda - Irányi utca

1056 Budapest, Irányi u. 10. | +36-70-907-2268 | https://homexpress.hu
Desktop

HOMEXPRESS INGATLANKÖZVETÍTŐ HÁLÓZAT

A Homexpress ingatlanközvetítő hálózat, olyan közvetítői csoport, melynek célja, hogy a hazai ingatlanpiacon, a szédületes ütemben szaporodó közvetítő vállalkozások között, biztos pontot teremtsen az ügyfelek számára.

1056 Budapest V. kerület Irányi 10. +36-70-907 2268
info@hxp.hu

Egy olyan közegben, melyben számos cég vallja magát a „legnagyobbnak”, a „legprofibbnak”, vagy éppen a„legsikeresebbnek”, mi távol kívánunk maradni a verbális marketing-hadviselés színtereitől, hogy teljes energiánkkal az ügyfeleinkre összpontosíthassunk.

Az egyre hosszabb, egyre apróbb betűvel írott és egyre érthetetlenebb dokumentumok világában, egyoldalas, könnyen értelmezhető, jól átlátható dokumentumokkal dolgozunk, mert nekünk nem célunk az ügyfelet kacifántos jogi útvesztőkbe terelni, amelyből esetenként csak hosszú idő elteltével, és jelentős anyagi áldozat árán szabadulhat. Ingatlanközvetítőként hiszünk benne, hogy sikerünk titka, az ügyfél magas szintű és korrekt kiszolgálásában rejlik, nem a folytonos pereskedésben.

Munkatársaink, összességében több tízéves szakmai tapasztalatának köszönhetően, már a megalakulásunk pillanatában széles körű és elmélyült ismeretekkel rendelkező cégnek mondhatjuk magunkat. A felkészültség és a magas szintű szaktudás, több más dolog mellett, értékrendünk alappillérjeit képezik. Ennek megfelelően nagy szerepet tulajdonítunk szakmai ismereteink folyamatos bővítésének.

A sikeres közvetítés érdekében, a legismertebb, leghatékonyabb marketingfelületeket használjuk, továbbá folyamatosan kutatjuk az új lehetőségeket.

Reméljük mihamarabb lesz lehetőségünk, hogy cégünk hatékonyságáról Önnek is tanúbizonyságot tegyünk.

Akár keresi, akár eladná, forduljon hozzánk bizalommal, hiszen tudja,

Az Ön otthona, a mi hivatásunk.

Köszönjük a megtisztelő figyelmét,

Üdvözlettel,

A Homexpress ingatlanközvetítő hálózat csapata

https://homexpress.hu

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 17.00
Kedd10.00 – 17.00
Szerda10.00 – 17.00
Csütörtök10.00 – 17.00
Péntek10.00 – 17.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard, American Express, Maestro
Parkolás:utcán fizetős, saját parkolóban ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Tóth István
Telefon:+36-70-907-2268
Email:info@hxp.hu
Honlap:https://homexpress.hu
Facebook:https://www.facebook.com/homexpressingatlan
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.