Első Magyar Ingatlanszerviz

1052 Budapest, Magyar u. 52. | +36-1-123-4567 | http://emisz.hu/index.html
Desktop

Az EMISZ Kft. 1998-ben alakult ingatlan beruházások lebonyolítására és ingatlanok üzemeltetésére. Eddigi legnagyobb projektünk egy bruttó, 36.000 m2 –es irodaház építésének lebonyolítása. A tulajdonosok, a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett gondolkodásmódja és a folyamatos technológiai újdonságok iránti szenvedélyes kíváncsisága, a cég figyelmét egyre inkább az alternatív energiaforrások és a költség és energia hatékony beruházások felé fordította.

Beruházói pályafutásunk során megtanultuk, hogy minden egyes forintra oda kell figyelni, ilyen szellemben kezeljük ügyfeleink befektetéseit és képviseljük a gondjainkra bízott projektek érdekeit is. Megtanultuk, hogy az átgondolt tervezés és a kivitelezés minősége nagyban befolyásolják az épületek későbbi üzemeltetési költségeit. Egy hosszú távú üzleti kapcsolatban vagyunk érdekeltek. Az eddigi tapasztalataink szerint mindig nagyságrendekkel többet takarítunk meg megbízóinknak, mint saját közreműködésünk díja.

A tervezői, ingatlanfejlesztői, lebonyolítói és karbantartói feladataink tanulságait hasznosítva cégünk több megrendelője részére tervez és kivitelez különböző szintű intelligens energia megtakarítási és gazdálkodási rendszert. Ezen megbízások során mindannyiszor támaszkodunk a legmodernebb számítógépes tervezői módszerek és az energiahatékonyság terén szerzett tudásunkra. Az alternatív "zöld" energiafelhasználáson alapuló rendszerek bevezetése nagyban segíti a számottevő ingatlan portfolióval és/vagy eszközállománnyal rendelkező vállalkozások és Önkormányzatok infrastrukturális és logisztikai irányítását, a fenntartással járó teendők és kiadások tervezését, a fenntartási és üzemeltetési költségek drasztikus csökkentését.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-123-4567
Email:info@emisz.hu
Honlap:http://emisz.hu/index.html
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.