Eiffel Palace Irodaház

1055 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78. | +36-1-301-0853 | http://eiffelpalace.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Budapest műemlékvédelmi, urbanisztikai, fenntarthatósági és kivitelezési szempontból is egyedülálló belvárosi fejlesztése, az Eiffel Palace irodaház, 2014 március 20-án hivatalosan is megnyitotta kapuit.

A Pesti Hírlap és a Zrínyi Nyomda egykori épülete – fővárosunk megújulásának részeként – 120 év után ismét eredeti pompájában ragyog. A patinás, XIX. századi elemeket és modern technológiai megoldásokat organikusan ötvöző, Bajcsy-Zsilinszky utcai saroképület alapkőletétele és átadása között alig egy év telt el, köszönhetően a Horizon Development és a DVM group összehangolt, kivételes szakmai teljesítményének. Az összesen 14.500 négyzetméternyi bérbeadható területet kínáló 8 szintes belvárosi irodaház 100%-ban bérlőre talált. Itt kaptak helyet a PwC Magyarország, a CBRE, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara és Kereskedelmi Központ irodái, illetve olyan szolgáltatások, mint a St. Andrea Wine & Gourmet Bar, az Eiffel Bistro, az Eiffel Palace Konferenciaközpont, vagy a Wax in the City stúdiója is.

Az épület hatékonysága köszönhető többek között a napkollektorok és a fotovoltaikus rendszer által generált megújuló energiának, az újrahasznosított esővíznek, a csaptelepekbe beépített víztakarékos perlátoroknak, a jelenlét- és mozgásérzékelőknek, az energiatakarékos LED lámpatesteknek, valamint az előre programozható lifteknek és a tetőkertek zöldfelületeinek. Az 5 szintes mélygarázsban találhatóak a kerékpártárolók és a zuhanyozóval ellátott öltözők, és itt tölthetőek fel az elektromos és hibrid autók is. Az átrium dísze az a két emeleten végigfutó növényfal, amely a zöld friss árnyalataival egészíti ki az elegáns bézsek, fehérek és bronzok időtlen harmóniáját.

A jövőért felelős környezeti értékteremtés mellett a történelmi értékek megőrzésére is nagy hangsúlyt fektető Horizon Development a Pesti Hírlap és a Zrínyi Nyomda szellemi és tárgyi örökségét is ápolni kívánja. Nyomdatörténeti válogatását és az eredeti nyomdagépeket a közös terekben állította ki a fejlesztő.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-301-0853
Honlap:http://eiffelpalace.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek