Dr. Geréb Marianna ügyvéd

1054 Budapest, Szemere u. 17. | +36-70-333-2164 | http://drgereb.hu
Desktop

Üdvözlöm!

Dr. Geréb Marianna vagyok.

Ügyvédként a jog számos területén állok kedves Ügyfeleim rendelkezésére, ingatlanjoggal és céges ügyekkel foglalkozom.

Fő profilként emellett válóperes ügyvédként tevékenykedem, segítem Ügyfeleimet a válás elindításához szükséges válóperes papírok előkészítésével, így a válókereset beadásától, egészen a közös megegyezéssel történő válással kapcsolatos vagyonmegosztás elkészítéséig Ügyfelem mellett állok, továbbá ha gyermek is van a családban, a gyermekelhelyezésben és a gyermektartásdíj érvényesítésében is eljárok.

A fentieken túlmenően más típusú peres eljárásban – munkaügy, szavatossági ügyek, hibás teljesítés stb. – is segítségére vagyok, illetve akkor is, ha ingatlant vásárolna vagy ajándékozna el, megbízhatóan, gyors határidővel  és korrekt áron vállalom adásvételi szerződés és ajándékozási szerződés elkészítését is a földhivatali ügyintézéssel együtt.

A honlapomon információt kapnak a szakterületeimről, a jogi konzultáció díjáról, illetve lehetőségük van közvetlenül kérdést feltenni.

Honlapom: www.drgereb.hu

Nyitvatartás:

Időpont miatt várom a hívását a 06703332164-es telefonszámon!

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.