Brite Könyvelő és Tanácsadó Kft.

1053 Budapest, Fővám tér 2-3. | +36-1-267-3669 | http://www.brite.hu
Desktop

A Brite Könyvelő Kft. -t a tulajdonosok 2002-ben azzal a céllal hozták létre, hogy teljeskörű könyvelési, adó és pénzügyi tanácsadói szolgáltatást nyújtson a gazdasági társaságok minél szélesebb körének. Kiemelkedő tapasztalattal rendelkezünk ingatlanfejlesztéssel, ingatlanforgalmazással foglalkozó társaságok, valamint ügyvédi irodák könyvvezetésében, adózási gyakorlatában, továbbá a vállalkozások átalakulásával kapcsolatos adózási és számviteli feladatok ellátásában. A minőségi szolgáltatás biztosítása érdekében rendszeresen részt veszünk a szakmai továbbképzéseken, továbbá munkánkat könyvvizsgálók és jogászok is segítik. A szokásos számviteli feladatok ellátása mellett igény szerint vállaljuk speciális vezetői igényeket kielégítő kontrolling kimutatások elkészítését. Munkánk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kapcsolattartásra, az igényes könyvvezetéshez szükséges információk beszerzésére és az ügyfelek határidőben történő tájékoztatására. Nagyobb forgalmat lebonyolító ügyfeleink részére vállalunk helyszíni könyvelést, akár napi többórás jelenléttel. Irodánkban korszerű számítástechnikai eszközökön, állandó internetes kapcsolat mellett dolgozunk. Az általunk tárolt dokumentumok és adatok biztonságáról rendszeres mentéssel gondoskodunk. Ügyfeleink anyagi biztonságát többéves tapasztalatunk és ellenőrzési rendszerünk mellett szakmai felelősségbiztosítás is garantálja.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-267-3669
Honlap:http://www.brite.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek